Bal, Türkiye, Türkiye ve dünyada yeşil Rize, yalnızca belirli bir besin. Anzer balı bu yönü bir kültürü diğer besinlerdir. Rize'de sadece il, benzersiz bir bal Anzer Yaylası'nda üretilen bal bir türüdür. Yaklaşık 500 bu bölgede sadece yetişen 45 endemik bitki türleri ile kır çiçeği florası (bitki örtüsü) Anzer yüksek platosu çevresinde. Anzer Yaylası, deniz seviyesinden 2100 metre, sadece Anzer Yaylası hosts büyümeye dağları ve yemyeşil ağaçlar ve çiçekler her tarafında. Bu eşsiz çiçek elde etmek için her derde deva Anzer balı binlerce. Hepimiz büyük bir lezzet ve sağlıklı bir yaşam kaynağı olarak insan hayatı için Anzer balı,. Şifayen Anzer balları ve diğer tüm özellikler bal farklı bir tat dahil edilir. Ilginç bir vecizeyle bu durum, yerel halkın söyler. Bir hekim, gıda için bal hekimin hastanın hastalıklı zaman içinde alınan bal yiyin, dedi.
Çiçek ve çiçek çeşitleri, yüzlerce harmanlanmış Anzer balı Highland köyü, köyün iki köyden oluşmaktadır çağırdı. Bal ve çiçek adı olarak da yerleşim vardı bu isimleri, bölgenin en belirgin özelliği olarak.
Ilkbahardan Anzer Yaylası, o uyanır ve yeşil bitki örtüsü, Haziran sonuna doğru Anzer yaylası, yeşil ve çiçek dönüm çeşitli sonuçlanan başlar. Anzer balı üretimi kısmen azaltılmış ve çiçek biter, zamanın geçişi sonrası 15 puan doğa, çiçek Ağustos ayında Haziran ayı sonlarında başladı.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder